085- 303 71 91 contact@talentizer.eu

De uitkomst van het

KernTalentenassessment

gaat niet over wat je kán

maar over wie jij bént!

Discover   Develop   Deploy

Het KernTalentenAssessment is een persoonlijke analyse, waarmee je het DNA van jouw persoonlijkheid in kaart brengt. Dit assessment is 100% maatwerk en volledig individueel. Tijdens het assessment gaan we samen terug naar jouw bron van positieve krachten: jouw kindertijd.

Het KernTalentenassessment maakt inzichtelijk wat jou motiveert, uitdaagt, drijft. Het helpt je de juiste keuzes te maken met betrekking tot studie, werk en je persoonlijk leven. Het geeft inzicht in wat je gemakkelijk ontwikkelt of wat je meer moeite zal kosten. De uitkomst gaat je leven lang mee en is geen momentopname.

Wat krijg je?
Je ontvangt een totaal overzicht van alle KernTalenten (meer dan 20), waarop per KernTalent is aangegeven hoe graag jij dat KernTalent van nature (dus automatisch) inzet. Voorbeelden van losse KernTalenten zijn “Empathie”, “Initiatief en autonomie”, “Verkopen en overtuigen”. Daarbij is per KernTalent beschreven wat deze voor jou inhoud.

De KernTalenten staan niet op zichzelf en zijn tevens in clusters weergegeven. Zo kan uit het assessment bijvoorbeeld blijken dat je een sterk KernTalent m.b.t. organiseren op hoofdlijnen hebt, maar je het organiseren op detailniveau (KT Plannen en ordenen op detailniveau) liever aan een ander overlaat. Naast de cluster “Organiseren” zijn er verder de clusters Creativiteit, Empathie, Competitiviteit, Ondernemerschap, Leiderschap, Sociaal en teamplay, Naar buiten treden, Kennis verwerven, Probleemoplossing en Perfectionisme.

Ook worden er diverse KernTalenten van de verschillende clusters onderling met elkaar gecombineerd. Uit het assessment komt bijvoorbeeld dat je het heerlijk vindt om iets aan anderen te verkopen. Of je daarbij ook rekening houdt met de gevoelens van de ander is afhankelijk van de uitkomst van je empathische KernTalenten. 

Klik hier voor uitgebreide informatie over wat er in het assessmentrapport is opgenomen.

Het KernTalentenAssessment is wetenschappelijk gevalideerd en kan en mag uitsluitend worden uitgevoerd door een door CoreTalents gediplomeerd en gecertificeerd KernTalentenanalist.

De uitkomst van het KernTalentenAssessment is op vele terreinen bruikbaar.

Enkele voorbeelden voor organisaties zijn:
– werven en selecteren van nieuwe medewerkers
– doorgroei van bestaande medewerkers
– teams formeren
– teambuilding
– selectie van kandidaten voor MD-programma’s
– outplacement
– re-integratie
– selectie van zakenpartners

Enkele voorbeelden voor particulieren zijn:
– carriëreswitch
– sollicitatie
– doorgroeien
– studiekeuze
– beroepskeuze
– re-integratie
– pensioen
– persoonlijke relaties

Meer weten?

11 + 7 =

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vul het bovenstaande in of bel ons: 085 303 71 91.