085- 303 71 91 contact@talentizer.eu

 

Neem de regie over je eigen loopbaan!

 Weet wat je waard bent!

 

Discover   Develop   Deploy

  Uniek KernTalentenassessment

Nu met hoge korting én gratis e-book
Pivot van Jenny Blake!

Deze actie is geldig tot  1 september 2017

Vrijblijvend contact

 

 
Ontdek wat jou motiveert, uitdaagt, drijft!

Het KernTalentenassessment maakt inzichtelijk wat jou motiveert, uitdaagt, drijft. Het helpt om de juiste keuzes te maken met betrekking tot werk, studie en het persoonlijke leven. Het geeft inzicht in wat je gemakkelijk ontwikkelt of wat meer moeite zal kosten. Het geeft aan welke randvoorwaarden je nodig hebt om volledig tot je recht te komen plus de risico’s m.b.t. burn-out en bore-out. 

Het KernTalentenassessment is een persoonlijke analyse, die het DNA van jouw persoonlijkheid in kaart brengt. Dit assessment is 100% maatwerk en volledig individueel. In het assessment gaan we samen terug naar de kindertijd (4-12 jaar)

Het KernTalentenassessment mag uitsluitend worden uitgevoerd door een gekwalificeerd en gecertificeerd KernTalentenanalist.
Het is face tot face, dus geen online test. Het is geen momentopname, de uitkomst is voor het leven.

Doe het unieke
KernTalentenassessement
van Talentizer!

 

 Nu met hoge korting!
Én  gratis e-book Pivot van Jenny Blake!

“Ik ben tot het inzicht gekomen dat ik de afgelopen jaren in mijn werk ver af ben komen te staan van mijn sterke KernTalenten”

 

Mijn verwachtingen die ik vooraf van dit KernTalenten- assessment had en die al goed waren, zijn overtroffen.
Van het begin tot het einde is het onderzoek een duidelijk proces. Het één sluit aan op het ander. Het uitgebreide interview door de Kern- Talentenanalist voegde veel toe en leverde verdieping op.
De uitkomst is heel herkenbaar en voor mij zeer waardevol. Ik zou het KernTalenten- assessment aanbevelen aan iedereen die zich afvraagt: “Doe ik wel de dingen die bij mij passen?” Ongemerkt sluipt het erin en raak je los van je wortels.
Deze methode geeft je een goede kijk naar binnen.

 

 

Willem, manager KPN

“Loopbaan APK voor werknemers”

Werkgevers willen een loopbaan APK voor werknemers zo schrijven de werkgevers- en ondernemingsverenigingen AWVN, VNO-NCW en MKB-Nederland in hun gezamenlijke arbeidsvoorwaardennota voor 2017. Bedoeling is dat werknemers zelf de regie nemen voor hun loopbaan. Door middel van een periodieke keuring kunnen zij vaststellen hoe sterk hun positie is op de arbeidsmarkt, of waar aandachtspunten liggen.

Actieve inzet op dit vlak is nodig, omdat mensen in de toekomst vaker zullen wisselen van baan en ook vaker in een andere sector aan de slag moeten. In nieuwe CAO’s gaat het wat de werkgevers betreft voortaan meer over de kwaliteit van de beroepsbevolking en over de opleiding en arbeidsmarktwaarde van werkenden.