085- 303 71 91 contact@talentizer.eu

mijn verhaal

Dit is een alinea met mijn verhaal, herhaal mijn verhaal.

Talentizer 
mijn verhaal

 

 


Discover
  Develop   Deploy

Ik, Ageeth van der Velden, ben Talentizer gestart uit overtuiging. De overtuiging dat het herkennen, erkennen en toepassen van talent essentieel is voor individuen en organisaties. De overtuiging dat het niet of onvoldoende (kunnen) gebruiken van talenten, grote gevolgen heeft. Dat heb ik aan den lijve ondervonden. 

Al jaren had ik goed betaalde banen, die mij onvoldoende voldoening gaven. Met name de laatste jaren moest ik mij, bij wijze van spreken, dag in dag uit naar mijn werk slepen. Ik was continue moe. Doodmoe. Iedere avond plofte ik uitgeput op de bank en deed helemaal niets. Ik ging vroeg naar bed, sliep meestal slecht en kwam er weer net zo moe uit als ik er was ingegaan. 

In september 2015 was de koek op. Het leek mij wel een goed idee om een soort van apk-keuring te laten uitvoeren en bezocht hiervoor een orthomoleculaire arts. Met de juiste voeding zou ik vast meer energie krijgen. Toen de uitslag van het onderzoek werd verteld, kreeg ik de schrik van mijn leven: “Je hebt al langere tijd (en dan spreek ik niet over enkele maanden) geen reserves meer, je leeft puur op wilskracht”, zei de arts. Mijn lichaam was totaal verzuurd, diverse organen waren geïnfecteerd en werkten niet goed meer en mijn bijnieren waren uitgeput. Oorzaak: langdurige stress. “Je hebt een bijna burn-out”, was de boodschap. 

In die periode kwam Hilde Cornelis, KernTalentenAnalist uit België op mijn pad. Ik had nog nooit van de KernTalentenmethode gehoord en werd nieuwsgierig. Hoewel ik eerst wat sceptisch was en het wel een grote investering vond, won mijn nieuwsgierigheid het en heb ik het assessment laten uitvoeren. Vanaf het begin was ik onder de indruk van de professionaliteit en de gedegenheid van het assessment. Dit was geen standaardtestje maar 100% individueel maatwerk! De uitkomst heeft mijn leven veranderd. Ik weet nu dat ik over veel sterke kerntalenten beschik en dat ik daarom zoveel wil. Dat het mij juist heel veel energie geeft als ik die kerntalenten mag inzetten. Ik weet ook dat ik geen bijna burn out had. Er was overduidelijk sprake van een bore out, doordat ik mijn sterke KernTalenten onvoldoende kwijt kon en ik in een organisatiecultuur werkte die niet bij mij paste. Ik weet ook dat ik in veel dingen geïnteresseerd ben, vooral in mensen en wat hen beweegt. Dat ik mensen verder wil helpen. Dat daar mijn passie ligt én mijn talent.

Mijn enthousiasme over en rotsvaste vertrouwen in de KernTalentenmethode in combinatie met mijn sterke KernTalenten hebben mij de keuze doen maken om het KernTalentenassessment in Nederland verder in de markt te zetten. Ik heb met heel veel mensen over de methode van gedachten gewisseld en om reacties gevraagd. Ik heb met bedrijven en met individuen gesproken. Iedereen was unaniem positief. Ik ben sinds 2016 gediplomeerd en gecertificeerd KernTalentenanalist. Gecombineerd met mijn sterke KernTalenten en mijn werkervaring (onder andere als coach) kan ik hiermee individuele mensen perspectief voor een zinvolle toekomst bieden. Bedrijven wil ik de perfecte tool bieden om menselijk talent optimaal te benutten en in de juiste context te plaatsen. Win-Win.

 

Ageeth van der Velden

KernTalentenAnalist, Coach en Oprichter Talentizer

Meer weten over KernTalenten ?

9 + 15 =

Ageeth van der Velden is aangesloten bij

Beroepsvereniging KernTalentenanalisten Nederland 

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vul het bovenstaande in of bel ons: 085 303 71 91.