085- 303 71 91 contact@talentizer.eu

 

 

De is de organisatie titel

Dit is de organisatie tekst, met wat organisatie woorden

 

 

Overweeg je een nieuwe stap in je loopbaan?

Talentizer biedt loopbaanbegeleiding
op basis van het KernTalentenassessment.

 

Discover   Develop   Deploy

De loopbaanbegeleiding van Talentizer ….

 

 

Voor wie

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Heb je het gevoel dat je vastzit in je huidige baan? Kost je huidige werk je veel energie en heb je het gevoel dat je richting een burn-out gaat?

Onze loopbaanbegeleiding helpt je bij het maken van keuzes in je loopbaan en geeft je heldere en bruikbare adviezen in combinatie met professionele begeleiding.

 

Wat

De basis voor ieder loopbaanadvies is het KernTalentenassessment (KTA). De uitkomst van het KTA geeft je een duidelijk en direct toepasbaar inzicht in jouw aard,  potentieel en intrinsieke motivatie; jouw KernTalenten.  Daarbij worden jouw behoeften duidelijk en  de werkomgeving en bedrijfscultuur die bij jou past.

Ieder mens is uniek, dus de uitkomst van jouw KTA is dat ook. 

 

Hoe

We beginnen met een vrijblijvende telefonische intake om een duidelijk beeld te krijgen van jouw wensen. Als onze loopbaanbegeleiding aansluit bij jouw wensen, beginnen we met het begeleidingstraject.

Het begeleidingstraject bestaat uit het KernTalentenassessment, een uitgebreide rapportage met daarin een loopbaanadvies en een implementatiegesprek. Indien nodig kunnen er vervolggesprekken worden ingepland. 

 

Kosteloos loopbaan-advies voor 45+ ‘ers

Met de 45+ regeling wil de overheid mensen stimuleren om bewust met hun loopbaan bezig te zijn. Met deze subsidieregeling is loopbaadadvies gratis voor 45-plussers.

De belangrijkste eisen zijn dat je gemiddeld minimaal 12 uur per week in loondienst bent of als ZZP’er werkt en je geen leidinggevende functie hebt. 

Wil je weten of je in aanmerking komt voor het kosteloos loopbaanadvies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Telefoonnummer 085 303 71 91.

6 + 4 =