085- 303 71 91 contact@talentizer.eu
Logo Talentizer

 

 

De is de reviews titel

Dit is de reviews tekst, met wat reviews woorden

 

 

 

Dit heeft de KernTalentenAnalyse
al voor anderen betekend!

“Ik kreeg het gevoel dat ik mijzelf opnieuw leerde kennen en dat ik verder durf te dromen in de stappen die ik wil maken”

Ik vind het als jonge student (23), waarbij het einde van mijn studie in zicht is, lastig om keuzes te maken die te maken hebben met de volgende stap in het leven: het werken naar succes. Ik heb nog veel moeite met mijn eigen kwaliteiten; waar kan ik in het werkveld in uitblinken en wat zijn de punten waaraan ik nog moet werken? Jacco Stolker van Talentizer heeft mij bekend gemaakt met het KernTalentenassessment en ik raakte hierdoor geïntrigeerd. Het is voor mij erg belangrijk om te weten waar mijn kwaliteiten liggen.

Het assessment van Talentizer was voor mij echt een eyeopener. Ik kreeg het gevoel dat ik mijzelf opnieuw leerde kennen en dat ik verder durf te dromen in de stappen die ik wil maken. En dat met een assessment waarin gevraagd wordt of je het knikkeren vroeger nou leuk vond vanwege de verzameldrang van die grote glimmende knikkers, of dat je jouw aartsvijand nou per se wilde verslaan!

Ik raad het assessment aan. Het kan je uit de knoop halen of je nog sterker maken dan je al bent. Het is zowel zakelijk als privé een perfecte eyeopener. Ik zou zeggen: grijp deze kans om jezelf opnieuw te kennen en sterker te maken. Laat de toppers van Talentizer  je helpen het beste uit jezelf te halen!

Sebastiaan

Student bachelor International Business & Management Studies

“Ik ben zo erg tevreden dat ik zelfs bezig ben om dit standaard in het pakket bij KPN te krijgen”

Ik ben met Talentizer bij een MeetUp in aanraking gekomen. We raakten in gesprek en kwamen al snel op de topic Talent. Weten mensen en werkgevers welke talenten men zelf heeft en de werknemers hebben? Kunnen de werkgevers hiermee de mensen goed coachen en richting geven. Ik ben iemand die zo goed als het kan alles over zichzelf willen leren en te weten komen, zodat ik me op alle plekken het beste kan inzetten en er alles uit kan halen. In het gesprek met Talentizer nam ik het standpunt in dat ik mezelf wel zo goed als zeker ken en weet wat ik kan en wat niet, maar iets in mij had toch ergens een twijfel of dat het ook echt zo was. Ook vooral gericht naar de toekomst wilde ik het nu wel zeker weten en standvastig kunnen zeggen: “Dit zijn mijn talenten”.

Talentizer had dus mijn aandacht rond deze topic. Hij vertelde over zijn bedrijf en wat het KernTalentenassessment inhoudt. Ik was direct nieuwsgierig of Talentizer idd goed kan aangeven wat je talenten zijn of dat ze een van de vele feedbackprogramma’s zijn. Goed bedoelde scepsis natuurlijk. Direct heb ik via mijn bedrijf een aanvraag gedaan om bij Jacco een assessment te laten doen. Pas daarna zou ik uit ervaring kunnen zeggen wat het assessment van Jacco met mij deed en wat ik ervan vind.

Ik kan nu zeggen: “Gelukkig dat ik het gedaan heb”. Echt, ik ben super blij dat ik dit gedaan heb. Waarom? Omdat ik nu niet alleen uit eigen kennis en ervaring maar ook uit de analyse kan aantonen wat mijn talenten zijn en wat niet. Ik heb nu ook een wat meer gefundeerde en geanalyseerde basis waar ik op terug kan vallen als ik naar mijn toekomst kijk om te weten waar ik heen wil en wat ik wil. In de analyse worden de vele facetten aangestipt om je te laten zien wat je sterke kanten zijn, waar je op moet letten om constant de passie en energie te houden. Er wordt dus ook zichtbaar gemaakt wat ervoor kan zorgen dat je er minder zin in krijgt om naar je werk te gaan, dé gevaren dus.

Ik kan echt iedereen aanraden om dit assessment te doen voor jezelf en je toekomst. Ik ben zo erg tevreden dat ik zelfs bezig ben om dit standaard in het pakket bij KPN te krijgen. Talentizer, ontzettend bedankt voor deze zeer waardevolle analyse. TOP!”

Timur

Product Owner , KPN

“Door het assessment weet ik wat mijn sterke talenten zijn, maar ook wat mijn valkuilen zullen zijn”

Dat een spel dat ik vroeger in mijn jeugd speelde een verband heeft met mijn talenten, kon ik vooraf nooit raden. Wat zou tikkertje spelen nou met je kerntalenten te maken hebben, toch? Zo dacht ik in ieder geval. Nadat ik de uitslag van mijn KernTalentenassessment had, kon ik mij hierin meteen vinden. Al was ik wel verbaasd. Je vertelt wat je vroeger wel en niet hebt gespeeld (en hoe graag) en de KernTalentenanalist vertelt je wat je KernTalenten zijn. Nu weet ik bijvoorbeeld dat verkopen niet mijn ding is. Een belangrijk gegeven, omdat ik mijn eigen onderneming wil starten. Door het assessment weet ik wat mijn sterke talenten zijn, maar ook wat mijn valkuilen zullen zijn. Nu kan ik sneller op een veilige manier naar succes toe. 

Door het assessment krijg je ook een hele andere denkwijze over hoe belangrijk jeugdtijden zijn. Ik ben nu van mening dat, wanneer ik kinderen heb, hen niet zal verbieden om minder te spelen met spelletjes puur omdat de kleren dan vuil worden bijvoorbeeld. Kinderen moeten met van alles kunnen spelen tijdens hun basisschoolleeftijd zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Dus ook een meisje van 10 jaar zou met autootjes kunnen moeten spelen.

Ik weet nu waaraan ik wel en niet moet werken. Ik zal dus mijn tijd niet meer verspillen aan het solliciteren naar banen waarvoor ik geen sterke talenten heb. Dat maakt mij moe.


En ook al heb je nooit een speelgoed gekregen, met stenen spelen zegt ook iets over je KernTalenten!

Dus ga ervoor, neem contact op met Talentizer en onderzoek je eigen talenten!
Je zult geen spijt krijgen, mis deze kans niet. 

Olcay

assistent Opleidingsmanager, EuroPort Business School

"Het assessment heeft mij inzicht in mijzelf gegeven en het heeft mij geholpen om een beeld te scheppen voor de toekomst"

Voordat ik aan het KernTalentenassessment  begon, vond ik het vooral leuk om het te gaan doen. Ik stond er open voor en was benieuwd en nieuwsgierig. Ik ben blij met de uitkomst. Ik pak het er regelmatig bij als er wat is gebeurd om na te gaan of het mogelijk met mijn KernTalenten te maken heeft. 

Het assessment heeft mij inzicht in mijzelf gegeven en het heeft mij geholpen om een beeld te scheppen voor de toekomst. Ik kan nu bepaalde keuzes, bijvoorbeeld m.b.t. studie, gemakkelijker en juist maken. Ik kan nu ook beter omgaan met bepaalde situaties, doordat ik weet dat die soms ontstaan omdat ik mijn sterke KernTalenten onvoldoende aanspreek. Ik weet nu wat ik daaraan kan doen. De adviezen in het verslag zijn concreet, handig en bruikbaar. 

Ik zou het KernTalentenassessment aanbevelen aan personen die tegen problemen aanlopen en niet weten wat de oorzaak daarvan is en wat de gevolgen zijn. Ik vroeg mij vaak na een gebeurtenis af waarom kan of doe ik dat wel en een ander niet of andersom. De uitkomst van het assessment heeft mij hierin meer inzicht gegeven.

 

Rick

student

“De resultaten van de KerntalentenAnalyse hebben mij concreet geholpen om mijzelf en mijn meerwaarde beter te begrijpen. “

Een jaar geleden heb ik mijzelf een KerntalentenAnalyse cadeau gedaan bij Ageeth van der Velden van Talentizer. De reden om voor een KerntalentenAssessment te kiezen, was om meer zicht te krijgen op wat mij drijft en waar mijn passie en motivatie ligt. Maar ook om te begrijpen waarom ik in mijn toenmalige baan vastliep, een burn- / bore-out kreeg en hoe ik die in de toekomst zou kunnen voorkomen. In de voorbereiding op het assessment beantwoordde ik vragen over wat ik als kind graag deed en waar ik graag mee speelde. En tijdens de ontmoeting met Ageeth kwamen nog veel meer lang vervlogen herinneringen uit mijn kindertijd omhoog en maakte ik contact met een heel puur (en ongeconditioneerd) deel van mijzelf dat ik lange tijd vergeten was. Ik was blij verrast (en een beetje overweldigd) toen Ageeth het talentenprofiel aan mij voorlegde: WOW ben ik dat?  Nu een jaar later kan ik daar volmondig JA tegen zeggen en zet ik stappen om een leven te creëren met meer creativiteit, plezier, balans en werk dat écht bij mij past.

Sinds de analyse is er veel gebeurd. De resultaten van de KerntalentenAnalyse hebben mij concreet geholpen om mijzelf en mijn meerwaarde beter te begrijpen. Door de (her)bevestiging van mijn authenticiteit leer ik mijn eigen waarde en waarheid steeds beter kennen en durf ik die ook uit te dragen naar de buitenwereld. Het heeft mij gemotiveerd om mijn diepste verlangens te realiseren en manifesteren. Ik zie het verslag als een leidraad die mij helpt om bewustere keuzes te maken en te focussen op hetgeen mij een gelukkiger mens maakt. Ik weet nu waar mijn potentieel ligt en hoe ik dat verder kan ontwikkelen om mijn idealen te kunnen vervullen. Hierdoor kan ik trouw blijven aan mijzelf en in mijn kracht staan. Ageeth was tijdens dit proces een hele prettige sparringpartner die mij heeft uitgedaagd om in de spiegel te kijken die ze mij voorhield. Hierdoor heb ik een realistischer beeld gekregen van wie ik werkelijk kan en mag zijn. Ik ben ontzettend blij met dit grote cadeau waar ik de rest van mijn leven plezier van zal hebben.

 

Auke

“Door de persoonlijke benadering, het feit dat er echt de tijd voor je wordt genomen en natuurlijk de verkregen inzichten, is het een echte aanrader!”

Al weer een jaar geleden kwam ik in contact met Jacco. Vanuit de interesse om mezelf beter te leren kennen, was ik erg nieuwsgierig naar de methodiek en uiteraard ook naar de uitkomst van ‘mijn talenten’. 

Zowel het proces als het resultaat zijn heel waardevol. Ik vond het erg leuk om terug te denken aan mijn kinderjaren. Waar je verwacht niet veel meer te weten van vroeger, komen er bij het invullen van de vragenlijst toch allemaal herinneringen naar boven. Mooi om daar weer even bij stil te staan. Tijdens de verdieping met Jacco stelt hij je vragen en ga je meer in detail kijken. Jacco is een fijne gesprekspartner, enthousiast, stelt je gelijk op je gemak en neemt echt de tijd voor je. Dat zorgt voor een mooi en open gesprek. En dan wachten op de resultaten…… Je ontvangt deze in een uitgebreid rapport. Het geeft je écht heel waardevolle inzichten; nieuwe en soms ook de bevestiging van datgeen je al wist (maar misschien nog nooit zo gezien had). Het rapport bespreek je weer met elkaar, zodat je een goede toelichting krijgt en nog vragen kunt stellen.

Het rapport is een mooi naslagwerk dat je voor de rest van je leven kunt gebruiken; op de momenten dat je even vastloopt, een belangrijke (carrière) beslissing moet nemen of wanneer je wilt toetsen of je de juiste dingen aan het doen bent. Ik ben nu een jaar verder en heb het er nog weer even bij gepakt!

Door de persoonlijke benadering, het feit dat er echt de tijd voor je wordt genomen en natuurlijk de verkregen inzichten, is het een echte aanrader!

Tamara

Client Service Manager

Het mag duidelijk zijn dat het KernTalentenassessment jou uit het vastgeroeste patroon kan halen

Op het juiste moment kwam Ageeth om een KernTalentenassessment te doen, daar ik in een burn out zat en het er allemaal redelijk uitzichtloos uitzag. Door het assessment te doen, besef gekregen dat je gaande weg vergeet wat belangrijk is, dat wat je graag deed en energie gaf als kind – dit nog steeds van belang is. Heel erg fijn dat Ageeth met alle zorg en geduld werkt, jou ziet en het beste naar boven haalt, waardoor mijn herstel vele malen sneller is gegaan en ik met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan. Met de vele KernTalenten ook vele kanten op kan, welke zal binnenkort duidelijk worden. 

Het mag duidelijk zijn dat ik iedereen een KernTalentenassessmentbij Talentizer kan aanraden, dit jou uit het vastgeroeste patroon kan halen, jou in laat zien dat jouw basis/jeugd ook echt de belangrijkste kern van jouw talenten is! 

Anne Marie

Expediteur

“De KernTalentenmethode is een instrument voor persoonlijke ontwikkeling waar ik zeer enthousiast over ben geworden en aan kan raden voor ieder die dieper inzicht wil krijgen in innerlijke drijfveren en passie”

Toen ik hoorde over de opzet van de KernTalentenmethode was ik geïntrigeerd door de positieve insteek. Op basis van je talenten kijken wat werkelijk bij je past. De meeste persoonlijkheidstesten gaan uit van karaktertrekken en hoewel ze allemaal zeggen dat er geen goed of foute profielen zijn voel je dat wel op de ene of de andere manier.

Ik heb al veel verschillende persoonlijkheidstesten gedaan en eerlijk gezegd kon ik er niet zoveel mee. Maar zowel de aanpak (internet vragenlijst en een persoonlijk interview) als de uitkomsten van de KernTalentenmethode gaven mij een dieper inzicht in mezelf. Het gaf woorden aan een aantal aspecten van mezelf, zoals bijvoorbeeld de ‘mentale en fysieke ruimte’ die ik nodig heb, waardoor ik er daadwerkelijk iets mee kan. Zowel met mijn wijze van reageren op situaties als met het ‘zorgen voor mezelf’ om die ruimte wel te krijgen. Iets dat ik eigenlijk veel eerder in mijn leven had willen weten.

De KernTalentenmethode is een instrument voor persoonlijke ontwikkeling waar ik zeer enthousiast over ben geworden en aan kan raden voor ieder die dieper inzicht wil krijgen in innerlijke drijfveren en passie.

John Hermarij-Dhirata

https://www.dhirata.nl/ http://johnhermarij.nl/

“Met het oog op de toekomst heeft het assessment mij vooral geleerd waar mijn kracht ligt en waar ik plezier ga vinden in mijn werk”

Vóór het ondervinden van het Kerntalentenassessment stond ik eerlijk gezegd vrij ‘sceptisch’ tegenover testen die over mijzelf gaan. Waarom dit zo was?… echt verklaren kan ik het nog steeds niet. Waarschijnlijk omdat ik het nut er niet van in zag en omdat ik dacht dat het niet zou werken.

Toen ik vorig jaar Jacco Stolker weer eens ontmoette na lange tijd vertelde hij enthousiast over hetgeen dat hij aan het ondernemen is. Geraakt door zijn enthousiasme was ik zeer geïnteresseerd en overtuigd om een assessment te ondergaan.
De reden dat ik het wilde doen is om na een hectische en vooral stormachtige carrièreontwikkeling voor mijzelf te ondervinden waar alle beweegredenen vandaan gekomen zijn en waarom bepaalde dingen goed of slecht bevallen zijn. Daadwerkelijk op zoek gaan naar de mijn innerlijk en weten waarom ik bepaalde talenten heb en waar ze liggen.

Eenmaal begonnen aan het assessment was ik verbaasd hoeveel het met mij deed, het raakte mij, fascineerde mij en heeft mij doen inzien dat bepaalde talenten uiteindelijk door toedoen van het assessment te verklaren zijn. Door diep in te gaan op sterktes en zwaktes heb ik ook mijzelf beter leren kennen.

Met het oog op de toekomst heeft het assessment mij vooral geleerd waar mijn kracht ligt en waar ik plezier ga vinden in mijn werk. Een waardevol geschenk dat ik een ieder ander zou willen meegeven!

Kortom: mijn sceptische houding is verdwenen en mijn inzicht verrijkt.

Gabriël

Financieel Adviseur

“Dit voorjaar heb ik bij Jacco Stolker van Talentizer een Kerntalentenassessment geboekt. Daar ik erin geloof dat wij ons vormen in onze jeugd en tijdens onze opvoeding kon ik mij goed vinden in hun werkwijze. Het speelgedrag gebruikt Talentizer als input voor het KernTalentenassessment. Er volgde verrassende, maar zeker 1 spijker op de kop slaande sterkte en 2 uitdagingen uit. Nu ik mij daarvan bewust ben, maak ik de keuzes die nodig waren tot een minder “berovende” levensinvulling. 

Bedankt Jacco voor jouw professionele, discrete, eerlijke en toch tactisch gebrachte onderzoek,  verslag en handvatten. Veel succes! Ik vond het geweldig hoeveel ik toch nog bleek te weten van vroeger en mijzelf te leren kennen op deze verhelderende manier”.

Alice

presentatrice , De Haag

De service die Talentizer biedt is heel goed en ik zou het iedereen aanraden. Er wordt echt de tijd voor je genomen en je hebt er levenslang plezier van. 👍🏻

Via mijn schoonfamilie kreeg ik de tip om een Kerntalentenanalyse te laten doen bij Talentizer. Door alle verhalen werd ik heel enthousiast. Ik heb toen contact opgenomen met Jacco. Ik kreeg gelijk al een warm welkom via de telefoon en werd uitgebreid geïnformeerd. 

Na het invullen van een vragenlijst, heb ik een heel uitgebreid gesprek gehad met Jacco. Jacco is een prettige gesprekspartner. Hij is inlevend, luistert echt naar je en stelt je gelijk op je gemak. Toen de resultaten waren verwerkt, kreeg ik een mooi en zeer uitgebreid ingebonden rapport. De resultaten werden toegelicht en ik kreeg nog goede adviezen. Het heeft mij heel erg geholpen om mee te doen met Talentizer. Ik heb hierdoor heel wat waardevolle nieuwe inzichten gekregen.

De service die Talentizer biedt is heel goed en ik zou het iedereen aanraden. Er wordt echt de tijd voor je genomen en je hebt er levenslang plezier van. 👍🏻

 

Jorien, Dordrecht 15 februari 2021

“Talentizer heeft mij een voorsprong gegeven in bewustwording van mijn persoonlijke ontdekking”

Als jong volwassene (leeftijd 23 jaar) ben je van nature al aardig ontwikkeld. Je kent je zelf, je weet hoe je als individu merendeels in elkaar zit, maar dat weet je eigenlijk niet zeker. Waarom ben ik wie ik ben? Is dat gekomen door invloed van mijn omgeving in de loop der jaren? Of heb ik zelf bepaald wie ik wil zijn? Of is het een combinatie van beide? Vrij diepe vragen die iedereen zich weleens afvraagt.

Zelf heb ik in mijn jeugd tot aan jong volwassen vele levensvragen willen beantwoorden en daardoor mij zelf geholpen mijzelf te ontdekken. Echter weet ik niet zeker of ik wel echt diegene ben wie ik ben of wil zijn.

Op deze vragen heb ik een antwoord gekregen. Een antwoord wat mij geholpen heeft om niet nog 50 jaar te wachten naar bevestigingen het leven gecreëerd door levenservaring.

Talentizer heeft mij verteld dat degene wie ik ben al bepaald was in mijn kinderjaren. Kinderjaren? Ja kinderjaren. Door mijn leven heen leerde ik mijn eigen KernTalenten ontdekken (onbewust) door mijzelf te evalueren hoe ik handel in verschillende situaties. Daardoor heb ik een opinie en een mindset gecreëerd wat volgens mij bij mij past en hoe ik wil handelen in het leven. Daaraan gekoppeld zitten mijn gevoelens. Wat voelt goed voor mij en als iets niet goed voelt, hoe komt dat en waar voel ik mij wel goed bij? Deze besluiten op gevoelens – gevoelens op besluiten zijn eigenlijk simpel gezegd al vanaf vroeg af aan al besloten.

Een zoektocht naar je zelf kan vele jaren duren. Maar niet meer voor mij! Talentizer heeft mij een blauwdruk gegeven van wie ik ben en waarom ik handel zoals ik handel. Dit gaf een soort rust m.b.t. vragen die ik eigenlijk niet kon oplossen. Deze blauwdruk geeft mij een groot voordeel om mij zelf verder te ontwikkelen op punten waarop ik mij nog zou kunnen ontwikkelen (mede kenbaar gemaakt door Talentizer).

De blauwdruk van Talentizer is letterlijk een eye-opener. Een bevestigend gevoel dat ik niet meer hoef te zoeken. Want ik ben zoals ik ben.

Ik raad Talentizer aan iedereen aan. Het is praktisch voor in het bedrijfsleven evenals in het privéleven. Voor jong volwassenen die een glimp in de toekomst nu al willen zien? Maak het je niet te moeilijk en kom er achter wie je bent.

 

Bastiaan

Student bachelor International Business & Management Studies

“Ik ben tot het inzicht gekomen dat ik de afgelopen jaren in mijn werk ver af ben komen te staan van mijn sterke KernTalenten”

Mijn verwachtingen die ik vooraf van dit KernTalentenassessment had en die al goed waren, zijn overtroffen. Van het begin tot het einde is het assessment een duidelijk proces. Het één sluit aan op het ander. Het uitgebreide interview door de KernTalentenanalist voegde veel toe en leverde verdieping op. De uitkomst is heel herkenbaar en voor mij zeer waardevol. Ik kreeg hiermee op het juiste moment het  puzzelstukje dat naar mijn gevoel nog ontbrak. Het effect van de analyse is eerste instantie bewustwording. Zo ben ik tot het inzicht gekomen dat ik de afgelopen jaren in mijn werk ver af ben komen te staan van mijn sterke KernTalenten. Tevens zijn mijn valkuilen en allergieën duidelijker geworden.

 Inmiddels heb ik de uitkomst van het assessment in het periodieke gesprek met mijn werkcoach aan de orde gesteld. Dit heeft geresulteerd tot concrete acties en afspraken m.b.t. de invulling van mijn verantwoordelijkheden en taken in 2017.

 Ik zou het KernTalentenassessment aanbevelen aan iedereen die zich afvraagt: “Doe ik wel de dingen die bij mij passen?” Ongemerkt sluipt het erin, waardoor je losraakt van je wortels. Het KernTalentenassessment geeft je een goede kijk naar binnen.

Willem

IT Manager/Product manager big data, KPN Mobile

“Een redelijk kritische sensor had ik in eerste instantie: De uitkomst was verrassend”

Ik ben door Ageeth van Talentizer in oktober 2016 geanalyseerd door een diepgaand KernTalentenassessment. De uitleg gaf een bijzondere dynamiek, namelijk de voorkeur die ik had in spellen in mijn vroege jeugd en de impact die het heeft op talenten die ik erdoor heb gecreëerd. Een redelijk kritische sensor had ik in eerste instantie, ook vanwege mijn voormalige eigen bedrijf in talentmanagement en mijn ervaring in psychologische assessments.

De outcome was verrassend, een diepgaande en uitgebreide toelichting op de gemaakte keuzen gaf aan dat ik veel sterke talenten bezit, iets waar ik me meteen in herkende. Deze veelvoud geeft aan dat keuzen maken soms lastig is doordat er zoveel is wat mijn interesse heeft en waarmee ik bezig wil zijn. Daarnaast gaf de kwalitatieve toelichting van Ageeth van Talentizer een mooi inzicht wat ermee te doen en wat eventuele valkuilen zijn. Ik kan het KernTalentenassessment van Talentizer aanbevelen, ook met een bijzonder hoge validiteitsscore.  

Léon

Managing Director

“Now I realize what I want from my future, and where can I succeed as a professional as well as a person.
Moreover, I understood my past mistakes and failures, and now I can concentrate on things which can be effective and successful.”

When I first heard about the idea of Talentizer, I felt a relieve that someone finally can give me a chance to identify myself. I suppose this is a problem of many – to not be able truly recognize talents and things, which he or she really loves to do, tones time and energy is spending on understanding own personality. Therefore, this kind of a thorough analysis gives a chance to identify the most valuable information for a person.

In terms of work, the analysis outcome gives a clear understanding of the presence at professional advancement, and helps to plan future steps in the career in a right direction. What is very important, you will have a fresh look to the future possibilities in areas, which you probably didn’t even take into consideration before, or had doubts about it.

After the analysis made by Jacco, I realized how much capacities my personality has, and where can I develop and succeed in the future in terms of a professional growth. If before I didn’t have a clear picture of a field where I can feel myself comfortable and achieve success, after this test and explanations about my personality it completely changed. Now I realize what I want from my future, and where can I succeed as a professional as well as a person. Moreover, I understood my past mistakes and failures, and now I can concentrate on things which can be effective and successful.

Highly recommend Core Talents Analysis to everyone, who wants to understand himself. It will help to find a right place in this world and go with a right path when planning future to achieve the best from the personality. Being happy is not that difficult!

Zulfina

Marketeer, Almaty (Kazakhstan)

“Het KernTalentenassessment  is een bron van inspiratie en een bevestiging voor het zijn zoals je bent”

Het realiseren van het KernTalentenassessment gaf mij direct positieve energie, inspiratie. Een gevoel van herkenning en bevestiging van talenten waar ik als kind al door geïnspireerd werd. Het heeft mij geholpen om stappen te ondernemen om voor mijzelf te gaan en mij niet meer voortdurend aan te passen. Ik wil mijn leven leiden!

Het KernTalentenassessment is een bron van inspiratie en een bevestiging voor het zijn zoals je bent. Een vorm van acceptatie ten aanzien van de kerntalenten en tegelijkertijd de “niet-kerntalenten.

 Op dit moment heb, ik naast mijn werk als HR-manager, mijn eigen onderneming gestart als Nutrithérapeute (opleiding genoten bij het Collége de la Médecine Douce au Quebec).

In mijn privéleven is er ook het een en ander veranderd; ik ben weer aan het sporten, ben weer creatief bezig, kortom heb ik weer tijd en ruimte om de dingen te doen die ik graag doe en die mij blij maken.

Shirley

HR-manager, MacDonalds Clermont-'l Hérault (Frankrijk) , Nutrithérapeute, zelfstandig ondernemer

“Een bijzonder prettige uitkomst van het assessment vond ik dat een eigenschap van mij namelijk het niet goed kunnen kiezen/veel twijfelen (wat ik als erg vervelend ervoer) door middel van het assessment verklaard werd”

Ik ben namelijk in veel onderwerpen geïnteresseerd (meer breedte dan diepte) waardoor het voor mij altijd lastig zal blijven om te kiezen. Dit heeft mij een stukje rust en zelfvertrouwen gegeven. Ik heb dit nu min of meer geaccepteerd en hierop geanticipeerd. In het vinden van een nieuwe baan heb ik expres een baan gezocht met een 32/36 uur werkweek i.p.v. 40 uur. Zodat ik ook naast mijn werkweek iets anders kan doen om uitgedaagd te blijven.

Verder heb ik besloten om verder te leren, beginnende met een Duitse taalcursus. Uit de analyse kwam ook dat ik nog steeds zeer geïnteresseerd ben in acteren en presenteren. Ik overweeg mij in de toekomst aan te sluiten bij een theatervereniging of dat ik toch nog ergens (bij)les kan geven.

Het rapport dat uiteindelijk werd uitgegeven, was erg uitgebreid. De combinaties van competenties die werden toegelicht vond ik met name erg fijn omdat deze je meer inzicht gaven in jezelf (blauwdruk van jouw persoonlijkheid).

De resultaten van het KernTalentenassessment hebben mij uitgedaagd om een nieuwe weg in te slaan met mijn aangevulde rugzak. Het assessment was voor mij een eye opener waardoor ik bepaalde hindernissen gemakkelijker kon overwinnen. Ik ga nieuwe uitdagingen aan die bij mij passen en mij energie zullen geven. 

Bedankt!

Tip: Wellicht is het handig om in het vervolg bij de vragenlijst een overzicht aan de deelnemer te geven waarop alle spellen staan uitgelegd. Op die manier kan de deelnemer gemakkelijker de vragen beantwoorden.

 >> Wij zijn met deze tip van Stephanie direct aan de slag gegaan. Iedere kandidaat ontvangt bij de link voor de vragenlijst voortaan een duidelijke uitleg. Ageeth van der Velden, KernTalentenanalist en eigenaar Talentizer

 

Stephanie

projectmanager, Bisbee Flexonderwijs

“Het was een openbaring om inzicht te krijgen in wat ik graag deed. En wat ik hiermee kan in het dagelijks leven nu”  

In het verleden heb ik verschillende andere onderzoeken/testen gedaan. Deze waren meer (carrière) gericht: “wie ben ik en wat kan ik”.

Het KernTalentenassessment heeft mij vooral veel inzicht gegeven. Bijvoorbeeld in hoe energie te halen uit een dag met mijn dochtertje.

Eerder kwam ik na een werkdag op kantoor thuis vol energie, terwijl ik na een dag thuis met mijn dochtertje echt moe was. Ik voelde me daar zelfs een beetje schuldig over. Ik heb door het KernTalentenassessment veel meer inzicht in wat mij nu echt energie geeft, namelijk mijn kerntalenten. Deze probeer ik nu op de dagen dat ik thuis ben ook veel meer tot zijn recht te laten komen in ons programma en dat ervaar ik als een zeer positieve omslag.

Ik ben erg enthousiast over de wijze waarop Ageeth (KernTalentenanalist red.) het assessment heeft afgenomen en het proces daarna heeft begeleid. Ze weet alles in het juiste perspectief te zetten en heeft mij vooral zelf aan het denken gezet door middel van het stellen van de juiste vragen en het geven van subtiele adviezen.

Aan iedereen die op een kruispunt in zijn leven staat, of graag inzicht wil krijgen hoe je je energiebalans beter in evenwicht kunt brengen zou ik het KernTalentenassessment van harte aanbevelen.

Het mooie van dit onderzoek is dat je er zowel in je werk- als privéleven echt wat aan hebt en dat het geen momentopname is maar iets wat je leven lang actueel blijft!

Mariëlle

secretaresse, Eleos

Meer weten?

2 + 5 =

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vul het bovenstaande in of bel ons: 085 303 71 91.