085- 303 71 91 contact@talentizer.eu

 

Logo Talentizer

Opleidingen

Voor wie?  

De opleiding tot Coretalents-analist is voor iedereen die met volwassenen en/of jongeren werkt of wil gaan werken. Als Coretalents-analist geef je iemand een fundament waarop hij/zij keuzes kan maken voor werk en leven. Ben je loopbaancoach, reïntegratiecoach, HRM-er, studiekeuzeadviseur, psycholoog, therapeut? Dan is de Coretalentsmethode een zeer waardevolle en rijke toevoeging. Niet alleen voor jouw cliënt maar ook voor jou als professional.

Wil je enkel als Coretalents-analist aan de slag en op die manier mensen verder helpen? Dan kan dat met dit prachtige en krachtige instrument absoluut.   

De uitkomst van de Coretalents-analyse is een levenlang geldig en geeft haarfijn inzicht in de aard, het potentieel en de intrinsieke motivatie van jouw cliënt. 

Met de Coretalents-analyse (her)ontdekt iemand wie hij/zij echt van binnen is. Plus wat in aanleg aanwezig is en dus ontwikkelbaar en wat plezier en energie geeft of juist niet. Als Coretalents-analist geef je iemand dat inzicht door te onderzoeken wat hij/zij in de kindertijd (4-12 jaar) deed en hoe graag. 

 

Data opleiding Dordrecht start voorjaar 2023

9, 16, 23 & 30 maart
13 april
11 & 25 mei
1 & 15 juni
21 september
26 oktober 2023

Wil je meer weten?
Op de website van Coretalents vind je alle benodigde informatie en kun je je aanmelden voor een van de infosessies.

Naar de website van Coretalents

Locatie

De opleiding wordt op een mooie locatie in de historische binnenstad van Dordrecht gegeven. 

“Dit zou iedereen toch moeten doen?”

is wat wij regelmatig horen na afloop van een Coretalents-analyse.

En dat is onze motivatie om jou op te leiden tot Coretalents-analist.

Wil je graag vrijblijvend een keer met ons van gedachten wisselen? Dat kan!

Bel ons 06 17738082 of mail naar ageeth@coretalents.eu.

 

Al ruim 6 jaar zetten wij de Coretalents-analyse in voor loopbaancoaching, re-integratie, carriereswitch, burnout, boreout, ondernemerschap, teams en studiekeuze. Veelal mensen die nog kampen met de emotionele gevolgen van ontslag, zoals boosheid, verdriet, rouw. Steeds weer zijn we verrast hoe snel veel van hen zich mede door het kennen van de eigen kerntalenten zichzelf herpakken en mooie nieuwe stappen durven maken. Het geeft hen perspectief en vergroot het zelfvertrouwen.

De Coretalents-analyse kent echter veel meer toepassingen dan deze. Denk aan relaties, werving, selectie, hoogbegaafdheid, hoogsensiviteit, outplacement. Ook wordt de methode gebruikt door psychologen en therapeuten.