De kerntalentenanalist die bij je past

Uiteraard is het van groot belang dat je een kerntalentenanalist vindt die bij jou past en die je de inzichten kan geven waar je naar opzoek bent.

Er zijn 500 kerntalentenanalisten in Nederland en België en veel kerntalentenanalisten hebben een of meer specialismen. Zo zijn er kerntalentenanalisten die gespecialiseerd zijn in hoogbegaafdheid, loopbaan vraagstukken, studiekeuze, werving en selectie, etc.

Vraag dus altijd of jouw vraag aansluit bij de kennis en ervaring van de kerntalentenanalist die je op het oog hebt.

Een ander belangrijk aspect is de begeleiding die je kunt krijgen na de kerntalentenanalyse. Stopt het traject nadat je het verslag hebt ontvangen of zijn er nog mogelijkheden voor verdere begeleiding?

Zijn er opdrachten die je kunt doen om met de kerntalenten aan de slag te gaan?

“De uitkomst van de kerntalenten-analyse gaat een leven lang mee”

Erkenning van de kerntalenten-analist

Een kerntalentenanalyse of kerntalentenontdekking kan alleen maar worden gedaan door een erkend kerntalentenanalist. Een erkend kerntalentenanalist is opgeleid door Coretalents in Nederland of België. Op de website van Coretalents kun je een overzicht vinden van alle erkende kerntalentenanalisten in Nederland en België. 

Coaching na kerntalentenanalyse

Kennismakingsgesprek 

Bij Talentizer maken we altijd eerst telefonisch kennis met onze (aanstaande) klanten. We vertellen je of we je kunnen helpen met je specifieke vraagstuk en beantwoorden je vragen.

Die kennismaking is geheel vrijblijvend. Pas na het gesprek, beslis je of ons aanbod aansluit bij jouw vraag.

Accepteer alsjeblieft statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Vervolgstappen na de kerntalentenanalyse

Na een kerntalentenanalyse of kerntalentenontdekking heb je gedegen inzicht in je kerntalenten, ofwel je aard, potentieel en intrinsieke motivatie. Je wilt  ongetwijfeld aan de slag met de verkregen inzichten. Talentizer biedt je desgewenst coaching aan. Bespreek de mogelijkheden met je kerntalentenanalist. 

Daarnaast zit in het verslag dat je krijgt na de kerntalentenanalyse of kerntalentenontdekking standaard meerdere oefeningen die je kunt doen. 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden graag je vragen!

Uitkomst kerntalentenananlyse

Wat je met de kerntalentenanalyse kan

De uitkomst van de kerntalentenanalyse kan voor zeer veel verschillende onderwerpen en hulpvragen worden toegepast. Daarbij wordt ook altijd gekeken welke omgeving en context jij nodig hebt om jouw kerntalenten te kunnen uitleven.

Waarom Talentizer?

Ervaring

Met een schat aan praktijkervaring in verschillende sectoren en branches ben je bij Talentizer verzekerd van professionele begeleiding die gebaseerd is op een solide basis van kennis en expertise.

Gediplomeerd & gecertificeerd

Onze kerntalentenanalisten zijn officieel gediplomeerd en gecertificeerd door Coretalents. Dit waarborgt de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in het uitvoeren van kerntalentenanalyses en begeleiding.

Persoonlijke aandacht

Bij Talentizer sta jij centraal. Wij luisteren naar jou en  denken graag met je mee. Of  de kerntalentenanalyse iets voor jou kan betekenen bijvoorbeeld en hoe dan. Al eens een kerntalentenanalyse gedaan? Ook dan kun je bij ons terecht.

Dit zeggen onze klanten over ons:

Sebastiaan

Het is zowel zakelijk als privé een perfecte eyeopener. Ik zou zeggen: grijp deze kans om jezelf opnieuw te kennen en sterker te maken. Laat de toppers van Talentizer je helpen het beste uit jezelf te halen.

Tamara

Jacco is een fijne gesprekspartner, enthousiast, stelt je gelijk op je gemak en neemt de tijd voor je. Dat zorgt voor een mooi en open gesprek.

Auke

Ageeth was tijdens dit proces een hele prettige sparringpartner die mij heeft uitgedaagd om in de spiegel te kijken die ze mij voorhield. Hierdoor heb ik een realistischer beeld gekregen van wie ik werkelijk kan en mag zijn.

Jorien

De service die Talentizer biedt is heel goed en ik zou het iedereen aanraden. Er wordt echt de tijd voor je genomen en je hebt er levenslang plezier van.

Meer weten?

Wil je weten of de kerntalentenanalyse echt iets voor jou kan zijn?
Heb je al eens kerntalentenanalyse gedaan en wil je hiermee verder?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd voor je.