085- 303 71 91 contact@talentizer.eu
Logo Talentizer

 

 

De is de organisatie titel

Dit is de organisatie tekst, met wat organisatie woorden

 

 

 

Ken het DNA van je organisatie!

Sterke KernTalenten: de natuurlijke drijfveren van iedere medewerker

Wil je weten hoe je talent voor jouw organisatie kunt behouden? Hoe je teams optimaal kunt laten functioneren? Verder kijken dan het CV wanneer je iemand aanneemt? Ontdek en benut het menselijk potentieel binnen jouw organisatie.  

Of het nu gaat om de instroom, doorstroom of uitstroom van personeel, het kennen van de KernTalenten van je medewerkers is essentieel. Het is het DNA van je medewerker dat de aanleg, de ware aard van hem/haar laat zien. Als een medewerker in zijn werk een beroep moet en mag doen op zijn sterke KernTalenten zal hij gedreven, gemotiveerd en gemakkelijker zijn werk uitvoeren. In zijn sterke KernTalenten liggen immers zijn natuurlijke drijfveren en zijn motivatie.

Het KernTalentenAssessment is wetenschappelijk gevalideerd en kan en mag uitsluitend worden uitgevoerd door een door CoreTalents gediplomeerd en gecertificeerd KernTalentenanalist.

Juiste persoon op
de juiste plaats
Het kennen van, en inzetten op de KernTalenten van je medewerkers zorgt er voor dat je binnen je organisatie altijd de juiste persoon op de juiste plaats weet te zetten. Dit begint al bij de sollicitatie. Breng de KernTalenten van de sollicitant in kaart en je vindt ongetwijfeld de persoon die je zoekt.

Duurzame inzetbaarheid
Medewerkers werken steeds langer door. De gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Door in te zetten op hun talenten, sterktes en innerlijke drijfveren blijven medewerkers fit en tot de laatste dag met plezier hun werk uitvoeren.
Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers is essentieel en bespaart kosten.

Gedreven teams
Ken elkaars KernTalenten. Zowel als leidinggevende als team- leden onderling. Jij en je team komen dan in ‘flow’. Werken gedreven en met veel plezier. Het wordt gemakkelijker om rekening te houden met elkaars gezichtspunten en denkkader.
Verschillen worden gerespect- eerd en gewaardeerd. Dit resulteert in een effectief en efficiënt team.

Denken vanuit
mogelijkheden

Passend werk vinden voor je medewerker die re-integreert is niet altijd gemakkelijk. Met de KernTalenten in handen kan er gedacht worden vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Daarop inzetten bevordert de re-integratie en kan herhaling van ziekteverzuim voorkomen. Dit komt de werksfeer ten goede en bespaart je organisatie tijd en geld.

Pensioen

Het pensioen is voor de één een mooie nieuwe fase met nieuwe mogelijkheden. Voor de ander een groot gat. Een goede werk- gever begeleidt zijn medewerk- er naar het pensioen toe. Met een blauwdruk van zijn persoonlijkheid heeft je mede- werker iets in handen waarmee hij zijn leven ook na het pensioen leuk en zinvol kan invullen. Een grotere blijk van waardering kun je niet geven.

Succesvol begeleiden
naar een nieuwe baan

De baan voor het leven bestaat niet meer. Is ontslag aan de orde en/of is outplacement onderdeel van de transitie- vergoeding? Geef je mede- werker dan inzicht in zijn/haar mogelijkheden: het aanwezige potentieel, de aangeboren sterktes en zwaktes, wat hem/haar motiveert. Daarmee begeleid je je medewerk- er succesvol naar een nieuwe baan.

Meer weten?

6 + 1 =

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Vul het bovenstaande in of bel ons: 085 303 71 91.