085- 303 71 91 contact@talentizer.eu
Logo Talentizer

 

De is de particulieren titel

Dit is de particulieren tekst, met wat particulieren woorden

 

 


Ontdek wat jou motiveert, uitdaagt en drijft!

Jouw KernTalenten: een levenslange bron van positieve krachten!

Je wilt meer halen uit je huidige baan, meer vanuit jouw kracht werken? Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of hebt er er al één gevonden? Je overweegt ontslag te nemen, hebt die stap al genomen of je krijgt ontslag? Er is een promotie op je pad gekomen? Je bent ziek geweest en gaat weer aan de slag? Je wilt terugval voorkomen? Je overweegt een studie te starten? Je pensioen komt eraan? Je staat voor een belangrijke keuze in je persoonlijk leven?

In welke vraag je je ook herkent, het zijn allemaal situaties die nieuwe mogelijkheden bieden. Aan jou de keuze welke weg je inslaat. Het KernTalentenAssessment is daarbij jouw leidraad. Het maakt inzichtelijk wat jij van nature graag doet, wat je uitdaagt, wat je motiveert. Welke competenties je gemakkelijk zult ontwikkelen en welke niet. Jouw sterke KernTalenten zijn je levenslange bron van positieve krachten waaruit je kunt putten. Jouw kleine KernTalenten en sommige combinaties geven je grenzen aan.

Een nieuwe uitdaging
Je hebt een nieuwe uitdaging gevonden. Je vraagt je af of deze echt bij je past en hoe je deze tot een succes kan maken. Of misschien ben je nog op zoek. Jouw KernTalenten zeggen je wie jij bent, wat bij jou past, geven je richting. Het zijn de onontbeerlijke eigen- schappen waarmee je jouw realistische dromen in vervulling kan laten gaan.

Weer aan de slag
Je hebt een periode niet gewerkt en wilt weer aan de slag. Een goed moment om na te gaan wat jij graag doet. (Her)ontdek je KernTalenten. Je sterke, die je veel energie geven en die je gemakkelijk ontwikkelt. De combinatie van je kleine en halve die je grenzen aangeven of je juist ondersteunen. Een nieuwe start vanuit jouw kracht!

Doorgroeien
Je hebt de mogelijkheid om door te groeien. Dat betekent doorgaans een andere functie, met nieuwe verantwoorde- lijkheden en taken. Als je inzicht hebt in je KernTalenten weet je wat je zonder enige moeite zal inzetten. Tegelijk weet je ook waar je grenzen liggen of waarbij je waarschijn- lijk assistentie nodig zal hebben.

Ondernemen
Ondernemen is een avontuur. Goed onder- nemerschap betekent dat je kansen ziet en benut, dat je waarde creëert, risico’s durft en wilt nemen, verantwoordelijkheid neemt. Het betekent ook afwisseling en uitdaging. Beschik jij over de KernTalenten die je hiervoor nodig hebt? Het KernTalenten- Assessment geeft je het antwoord.

“De resultaten van de KerntalentenAnalyse hebben mij concreet geholpen om mijzelf en mijn meerwaarde beter te begrijpen. “

Een jaar geleden heb ik mijzelf een KerntalentenAnalyse cadeau gedaan bij Ageeth van der Velden van Talentizer. De reden om voor een KerntalentenAssessment te kiezen, was om meer zicht te krijgen op wat mij drijft en waar mijn passie en motivatie ligt. Maar ook om te begrijpen waarom ik in mijn toenmalige baan vastliep, een burn- / bore-out kreeg en hoe ik die in de toekomst zou kunnen voorkomen. In de voorbereiding op het assessment beantwoordde ik vragen over wat ik als kind graag deed en waar ik graag mee speelde. En tijdens de ontmoeting met Ageeth kwamen nog veel meer lang vervlogen herinneringen uit mijn kindertijd omhoog en maakte ik contact met een heel puur (en ongeconditioneerd) deel van mijzelf dat ik lange tijd vergeten was. Ik was blij verrast (en een beetje overweldigd) toen Ageeth het talentenprofiel aan mij voorlegde: WOW ben ik dat?  Nu een jaar later kan ik daar volmondig JA tegen zeggen en zet ik stappen om een leven te creëren met meer creativiteit, plezier, balans en werk dat écht bij mij past.

Sinds de analyse is er veel gebeurd. De resultaten van de KerntalentenAnalyse hebben mij concreet geholpen om mijzelf en mijn meerwaarde beter te begrijpen. Door de (her)bevestiging van mijn authenticiteit leer ik mijn eigen waarde en waarheid steeds beter kennen en durf ik die ook uit te dragen naar de buitenwereld. Het heeft mij gemotiveerd om mijn diepste verlangens te realiseren en manifesteren. Ik zie het verslag als een leidraad die mij helpt om bewustere keuzes te maken en te focussen op hetgeen mij een gelukkiger mens maakt. Ik weet nu waar mijn potentieel ligt en hoe ik dat verder kan ontwikkelen om mijn idealen te kunnen vervullen. Hierdoor kan ik trouw blijven aan mijzelf en in mijn kracht staan. Ageeth was tijdens dit proces een hele prettige sparringpartner die mij heeft uitgedaagd om in de spiegel te kijken die ze mij voorhield. Hierdoor heb ik een realistischer beeld gekregen van wie ik werkelijk kan en mag zijn. Ik ben ontzettend blij met dit grote cadeau waar ik de rest van mijn leven plezier van zal hebben.

Auke

Wat krijg je?
Je ontvangt een totaal overzicht van alle KernTalenten (meer dan 20), waarop per KernTalent is aangegeven hoe graag jij dat KernTalent van nature (dus automatisch) inzet. Voorbeelden van losse KernTalenten zijn “Empathie”, “Initiatief en autonomie”, “Verkopen en overtuigen”. Daarbij is per KernTalent beschreven wat deze voor jou inhoud.

De KernTalenten staan niet op zichzelf en zijn tevens in clusters weergegeven. Zo kan uit het assessment bijvoorbeeld blijken dat je een sterk KernTalent m.b.t. organiseren op hoofdlijnen hebt, maar je het organiseren op detailniveau (KT Plannen en ordenen op detailniveau) liever aan een ander overlaat. Naast de cluster “Organiseren” zijn er verder de clusters Creativiteit, Empathie, Competitiviteit, Ondernemerschap, Sociaal en teamplay, Naar buiten treden, Kennis vergaren en Problem solving.

Ook worden er diverse KernTalenten van de verschillende clusters onderling met elkaar gecombineerd. Uit assessment komt bijvoorbeeld dat je het heerlijk vindt om iets aan anderen te verkopen. Of je daarbij ook rekening houdt met de gevoelens van de ander is afhankelijk van de uitkomst van je empathische KernTalenten. 

Klik hier voor uitgebreide informatie over wat er in het assessmentrapport is opgenomen.

Meer weten?

6 + 11 =

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vul het bovenstaande in of bel ons: 085 303 71 91.