Over ons

Op deze pagina stellen we ons alvast aan je voor. Omdat de kerntalentenanalyse heel persoonlijk is, maken we van tevoren graag online of telefonisch kennis met jou.

Maak kennis met Ageeth

Je bent op zoek naar jezelf? Verlangt naar zingeving en voldoening? Je wilt jezelf ontmoeten in plaats van steeds tegen komen? Je wilt keuzes maken m.b.t werk of studie? Sinds 2016 help ik mensen met dit soort vragen. En altijd en als eerste start ik met de kerntalentenanalyse. Je hebt namelijk van nature een fundament in jezelf, waarop je mag en kan vertrouwen en jouw keuzes kan baseren; jouw kerntalentenconstellatie.

Het is in mijn werk dé basis voor onder andere loopbaancoaching, re-integratie en studiekeuzeadvies. Werk dat mij heel veel plezier en voldoening geeft, omdat het de ander perspectief geeft, blijdschap, meer zelfvertrouwen, een passende baan of studie.

Tijdens een periode in mijn leven waarin ik zocht naar de zin van mijn bestaan, kwam ik deze uitspraak van Nelson Mandela tegen. Het werd mijn levensmotto!

“What counts in life is not the mere fact that we lived. It is what difference we have made to lives of others that will determine the significance of the life we lead”

 Het positieve van mijn eigen jarenlange zoektocht is wel dat ik veel kennis en werkervaring heb opgedaan in verschillende branches en functies. Onder andere de gezondheidszorg, re-integratie, het MBO- en HBO, de overheid en de commerciële dienstverlening.

De uitkomst van mijn eigen kerntalentenanalyse heeft mij destijds doen besluiten om alleen nog datgene te doen dat bij mij past en mij energie en voldoening geeft. Ik stond mijzelf toe om te zijn wie ik ben, mijn eigen potentieel te zien en te omarmen. Dat gun ik jou ook! En liefst zo vroeg mogelijk in je leven!

Maak kennis met Jacco

Met meer dan 30 jaar ervaring als leider, ondernemer en trainer/docent, heb ik een diepgaande kennis opgebouwd in zowel nationale als internationale omgevingen. Gedurende mijn carrière heb ik altijd de mens centraal gesteld. Ik geloof sterk dat de menselijke factor doorslaggevend is voor het succes van ondernemingen, teams en startups. Wanneer mensen hun talenten kunnen benutten en aan hun behoeften wordt voldaan, kunnen ze bergen verzetten. Helaas zie ik ook te vaak de realiteit van onbenut potentieel en mensen die werk doen dat niet bij hen past, wat leidt tot uitputting en negatieve gevolgen.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de kerntalentenmethode, was ik diep onder de indruk. Het voelde als een kennismaking met mezelf. Het bevestigde mijn talenten waarvan ik al wist dat ik ze had, gaf me inzichten in mezelf en beantwoordde langdurige vragen. Een van de meest eye-opening ontdekkingen ging over mijn creativiteit. Hoewel ik vroeger een hekel had aan tekenen en handarbeid op school en mezelf als onhandig beschouwde, kwam ik erachter dat ik sterke KernTalenten heb op het gebied van “Nuttige creativiteit” en “Mentale creativiteit”. Dit inzicht verbreedde mijn perspectief en ik begon bewust deze talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Op basis van mijn kerntalentenconstellatie heb ik keuzes gemaakt waar ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben.

Binnen Talentizer richt ik me op het adviseren van organisaties over de toepassing van de KernTalentenmethode. Mijn focus ligt op het begrijpen van de relatie tussen kerntalenten en teams, diversiteit, potentieel binnen organisaties, loopbaanadvies en leiderschap. Ik help ook start-ups om talent op basis van kerntalenten te identificeren en te ontwikkelen.

Waarom Talentizer?

Ervaring

Met een schat aan praktijkervaring in verschillende sectoren en branches ben je bij Talentizer verzekerd van professionele begeleiding die gebaseerd is op een solide basis van kennis en expertise.

Gediplomeerd & gecertificeerd

Onze kerntalentenanalisten zijn officieel gediplomeerd en gecertificeerd door Coretalents. Dit waarborgt de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in het uitvoeren van kerntalentenanalyses en begeleiding.

Persoonlijke aandacht

Bij Talentizer sta jij centraal. Wij luisteren naar jou en  denken graag met je mee. Of  de kerntalentenanalyse iets voor jou kan betekenen bijvoorbeeld en hoe dan. Al eens een kerntalentenanalyse gedaan? Ook dan kun je bij ons terecht.  

Dit zeggen onze klanten over ons:

Sebastiaan

Het is zowel zakelijk als privé een perfecte eyeopener. Ik zou zeggen: grijp deze kans om jezelf opnieuw te kennen en sterker te maken. Laat de toppers van Talentizer je helpen het beste uit jezelf te halen.

Tamara

Jacco is een fijne gesprekspartner, enthousiast, stelt je gelijk op je gemak en neemt de tijd voor je. Dat zorgt voor een mooi en open gesprek.

Auke

Ageeth was tijdens dit proces een hele prettige sparringpartner die mij heeft uitgedaagd om in de spiegel te kijken die ze mij voorhield. Hierdoor heb ik een realistischer beeld gekregen van wie ik werkelijk kan en mag zijn.

Jorien

De service die Talentizer biedt is heel goed en ik zou het iedereen aanraden. Er wordt echt de tijd voor je genomen en je hebt er levenslang plezier van.

Wil je meer weten?

Wil je weten of de kerntalentenanalyse echt iets voor jou kan zijn?
Heb je al eens kerntalentenanalyse gedaan en wil je hiermee verder?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd voor je.