Stel je eens voor…

Jij voelt je energiek en kijkt er iedere dag weer naar uit om naar je werk te gaan. Op het werk voel jij je als een vis in het water en geniet je van wat je doet.

Jij weet precies welke werkzaamheden van nature bij jou passen en in welke werkomgeving jij het beste tot je recht komt.

Jij kent jouw eigen mogelijkheden en grenzen en weet daarmee om te gaan,  zowel op het werk als privé.

Hoe gemakkelijk en plezierig zou dat zijn?

En stel je eens voor dat jij precies weet…

… wanneer werk en een werkplek bij jou past.

… wat jij persoonlijk nodig hebt om dat wat je in je hebt te kunnen uitleven.

… waarvoor jij van nature aanleg hebt en dus verder kan ontwikkelen.

… hoe jij jezelf kan opladen en burn-out en bore-out kan voorkomen.

 

Dat klinkt als een utopie, toch?

“Ontdek wat jou motiveert, uitdaagt en drijft!”

Onze begeleiding

Met onze aanpak wordt het bovenstaande voor jou absoluut mogelijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat zelfkennis de 1e stap is naar verandering en dé basis voor persoonlijke groei. Daarom starten wij altijd met de kerntalentenanalyse. Met de kerntalentenanalyse ontvang je concrete en toepasbare inzichten voor zowel werk als privé.

Jij (her)ontdekt wie jij van nature echt bent en wil zijn. Compleet, authentiek en uniek. Puur en zonder oordeel. Je krijgt inzicht in jouw potentieel en wat jou intrinsiek motiveert. Je weet wat jij van nature graag doet, hoe jij dat het liefste doet en wat jij daarvoor nodig hebt. Dit zelfinzicht helpt jou om een (werk)gelukkiger leven te leiden en kan je veel leed besparen.

Heb je al een keer een kerntalentenanalyse gedaan bij ons of een andere erkende kerntalentenanalist? Wij helpen je graag om de uitkomst toe te passen in je leven en werk!

Wat is een kerntalentenanalyse?

In de kerntalentenanalyse gaan wij terug naar wat jij deed in jouw kindertijd (4-12 jaar) en hoe graag. Daarbij gaat het er niet om of je dat vaak deed of dat je er goed in was. 

Met de kerntalentenanalyse kom je tot jouw kern, bij wie je echt van binnen bent. Puur en zonder oordeel.

Van 23 kerntalenten wordt onderzocht hoe sterk deze van nature bij jou zijn. Hiermee krijg je inzicht in jouw aard/karakter, potentieel en intrinsieke motivatie. En in jouw energiegevers en energievreters.

Een kerntalentenanalyse doe je maar één keer in je leven.
De uitkomst geldt namelijk voor de rest van je leven.

.

Accepteer alsjeblieft statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

De kerntalentenanalyse wat kun je daarmee?

De uitkomst van de kerntalentenanalyse kan voor zeer veel verschillende onderwerpen en hulpvragen worden toegepast. Daarbij wordt ook altijd gekeken welke omgeving en context jij nodig hebt om jouw kerntalenten te kunnen uitleven.

Wij hebben veel ervaring en expertise op het gebied van individuele (loopbaan-) ontwikkeling, studiekeuze, ondernemerschap en toepassing van kerntalenten in organisaties.

Wat individuele ontwikkeling betreft, begeleiden wij je graag bij onderwerpen als:

  • een kruispunt in je leven waarop je keuzes wil maken
    (loopbaan, studie, persoonlijk leven enz.)
  • uit jezelf willen halen wat erin zit; jouw potentieel
  • jouw werkbeleving begrijpen en positief beïnvloeden
  • burn-out en bore-out voorkomen
  • nieuwe baan/functie binnen of buiten de huidige organisatie
  • doorgroeien en het Peter Principe. Lees hier meer over.
  • carriéreswitch
  • re-integratie 1e en 2e spoor. Lees hier meer over.

Ervaringen met onze dienstverlening

Interimopdrachten toetsen aan drijfveren en talenten

Assesments, DISC, rollenspellen, wie heeft er in zijn werkbare leven niet mee te maken? Vele mensen zo vaak dat ze er erg sceptisch over zijn. Tot deze laatste groep hoor(de) ik ook. Dit was voor mij een totaal onbekende methode. Ik was nieuwsgierig en besloot om op dit aanbod in te gaan.

Er ging een wereld voor mij open!! Knap dat deze analyse zo treffend is. Grote voordeel van deze methode is dat het geen momentopname is, maar gebruikt kan worden gedurende je hele leven, in je werk, maar ook in je privéleven.

De resultaten gebruik ik om te kijken of een mogelijke opdracht past en aansluit bij mijn drijfveren en talenten. Op deze manier ga ik met plezier een klus aan en haal hier ook energie uit.

Ik ben erg enthousiast over deze methode en heb bij mijn werkgever aangegeven dat deze methode onderdeel moet worden van het traject bij indiensttreding. Dit laatste is inmiddels het geval.

Kortom:  zet al je scepsis opzij en ga ervoor. Het brengt alleen maar winst voor je!

 

Piet van Beurden

Adviseur, Het Publieke Domein

Meerwaarde beter begrijpen.

De reden om voor een KerntalentenAssessment te kiezen, was om meer zicht te krijgen op wat mij drijft en waar mijn passie en motivatie ligt. Maar ook om te begrijpen waarom ik in mijn toenmalige baan vastliep, een burn- / bore-out kreeg en hoe ik die in de toekomst zou kunnen voorkomen. In de voorbereiding op het assessment beantwoordde ik vragen over wat ik als kind graag deed en waar ik graag mee speelde.

En tijdens de ontmoeting met Ageeth kwamen nog veel meer lang vervlogen herinneringen uit mijn kindertijd omhoog en maakte ik contact met een heel puur (en ongeconditioneerd) deel van mijzelf dat ik lange tijd vergeten was. Ik was blij verrast (en een beetje overweldigd) toen Ageeth het kerntalentenprofiel aan mij voorlegde: WOW ben ik dat?  Nu een jaar later kan ik daar volmondig JA tegen zeggen en zet ik stappen om een leven te creëren met meer creativiteit, plezier, balans en werk dat écht bij mij past. 

Sinds de analyse is er veel gebeurd. De resultaten van de KerntalentenAnalyse hebben mij concreet geholpen om mijzelf en mijn meerwaarde beter te begrijpen. Door de (her)bevestiging van mijn authenticiteit leer ik mijn eigen waarde en waarheid steeds beter kennen en durf ik die ook uit te dragen naar de buitenwereld. Het heeft mij gemotiveerd om mijn diepste verlangens te realiseren en manifesteren. Ik zie het verslag als een leidraad die mij helpt om bewustere keuzes te maken en te focussen op hetgeen mij een gelukkiger mens maakt. Ik weet nu waar mijn potentieel ligt en hoe ik dat verder kan ontwikkelen om mijn idealen te kunnen vervullen. Hierdoor kan ik trouw blijven aan mijzelf en in mijn kracht staan. Ageeth was tijdens dit proces een hele prettige sparringpartner die mij heeft uitgedaagd om in de spiegel te kijken die ze mij voorhield. Hierdoor heb ik een realistischer beeld gekregen van wie ik werkelijk kan en mag zijn. Ik ben ontzettend blij met dit grote cadeau waar ik de rest van mijn leven plezier van zal hebben.

 

Auke

Burn out

Op het juiste moment kwam Ageeth om een KernTalentenassessment te doen, daar ik in een burn out zat en het er allemaal redelijk uitzichtloos uitzag. Door het assessment te doen, besef gekregen dat je gaande weg vergeet wat belangrijk is, dat wat je graag deed en energie gaf als kind – dit nog steeds van belang is. Heel erg fijn dat Ageeth met alle zorg en geduld werkt, jou ziet en het beste naar boven haalt, waardoor mijn herstel vele malen sneller is gegaan en ik met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan. Met de vele KernTalenten ook vele kanten op kan, welke zal binnenkort duidelijk worden.

Het mag duidelijk zijn dat ik iedereen een KernTalentenassessmentbij Talentizer kan aanraden, dit jou uit het vastgeroeste patroon kan halen, jou in laat zien dat jouw basis/jeugd ook echt de belangrijkste kern van jouw talenten is!

 

Anne Marie

Expediteur

Tarieven

Bij ons kun je kiezen uit verschillende opties.

– de basis is altijd en als eerste de kerntalentenontdekking.
– voegen we hier een diepte-interview aan toe, dan spreken we van een kerntalentenanalyse.
– heb je een kerntalentenontdekking/-analyse gedaan, dan helpen we je graag met de implementatie daarvan.

In veel gevallen betaalt de werkgever (een deel van) de kerntalentenanalyse. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van je persoonlijke ontwikkelingsbudget. Talentizer denkt hierover graag met je mee.

Kerntalentenontdekking

€725,-

Jouw kerntalentenconstellatie brengen wij in kaart door middel van een kerntalentenontdekking die bestaat uit:

Invullen van een online van een vragenlijst

Interview over jouw activiteiten/spelen/spel als kind (+/- 90 minuten)

Mondelinge en visuele weergave van jouw kerntalentenconstellatie (+/- 30 minuten)

Uitgebreid verslag en telefonische toelichting daarop (+/- 20 minuten)

Nabespreking ca. 2 weken na kerntalentenontdekking (telefonisch of videobellen)

Kerntalentenanalyse

€965,-

Dit betreft alle stappen van de kerntalentenontdekking plus een diepte-interview over jouw levensloop. 

Naast inzicht in jouw kerntalentenconstellatie ontvang je ook inzicht in de kerntalenten die je hebt ingezet in je leven, studie, loopbaan, hobby’s e.d.

Dit betreft zowel de kerntalenten die van nature sterk aanwezig zijn en die je dus graag doet, als de kerntalenten die minder goed bij je passen en je dus energie kosten.

Het geeft zich op die kerntalenten die je ontwikkeld hebt tot compententies en jouw potentieel. Dus hetgeen van nature in aanleg aanwezig is en je zou kunnen ontwikkelen d.m.v. opleiding en werkervaring.

Implementatie

€95,- per 60 minuten

Als je jouw kerntalentenconstellatie kent, vind je hierin vaak zelf al de antwoorden op je vragen over studiekeuze, loopbaan enz.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je wel wat hulp kan gebruiken bij het nog beter begrijpen en toepassen van jouw kerntalenten.

Soms zijn 1 of 2 gesprekken al voldoende. Bijvoorbeeld door samen de inhoud van een functie in relatie te brengen met jouw kerntalenten.

In een andere situatie kan een traject met meerdere sessies helpend zijn. Denk hierbij aan een loopbaantraject, ondernemerstraject, studiekeuzetraject of traject reïntegratie 1e en/of 2e spoor.

De inhoud en frequentie stemmen wij af op jouw vraag. Het is dus maatwerk.

Waarom Talentizer?

Ervaring

Met een schat aan praktijkervaring in verschillende sectoren en branches ben je bij Talentizer verzekerd van professionele begeleiding die gebaseerd is op een solide basis van kennis en expertise.

Gediplomeerd & gecertificeerd

Onze kerntalentenanalisten zijn officieel gediplomeerd en gecertificeerd door Coretalents. Dit waarborgt de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in het uitvoeren van kerntalentenanalyses en begeleiding.

Persoonlijke aandacht

Bij Talentizer sta jij centraal. Wij luisteren naar jou en  denken graag met je mee. Of  de kerntalentenanalyse iets voor jou kan betekenen bijvoorbeeld en hoe dan. Al eens een kerntalentenanalyse gedaan? Ook dan kun je bij ons terecht.  

Meer weten?

Wil je weten of de kerntalentenanalyse echt iets voor jou kan zijn?
Heb je al eens kerntalentenanalyse gedaan en wil je hiermee verder?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd voor je.