Is het ondernemerschap

iets voor jou? 

 

Denk jij erover om ondernemer te worden en wil jij weten of ondernemerschap bij je past? En als dat bij jou past, wat voor ondernemer jij dan bent/wil zijn van nature? Nu bij de start en in de toekomst als je onderneming groeit. 

Jacco Stolker van Talentizer -zelf al meer dan 20 jaar ondernemer- geeft jou dat inzicht door middel van de kerntalentenanalyse. Vervolgens begeleidt hij jou met een maatwerk begeleidingstraject stap voor stap naar het ondernemerschap.

“Ondernemen op basis van jouw kerntalenten!”

Het startpunt van de begeleiding naar het ondernemerschap is altijd en als eerste de kerntalentenanalyse. Hiermee krijg jij een compleet beeld van wie jij van nature bent, jouw potentieel en intrinsieke motivatie. Je (her)ontdekt of jij een ondernemer bent van nature en hoe je dat het liefste doet.  

Je krijgt een compleet beeld van jouw 23 kerntalenten en wat dat betekent voor jouw ondernemerschap. We kijken onder andere naar creativiteit, organisatie, strategisch inzicht, ondernemen en risico’s nemen, empathie, sociabiliteit, leiderschap en de kerntalenten gerelateerd aan naar buiten treden zoals bijvoorbeeld verkoop en overtuigen.

Hierdoor heb je een concreet beeld van wat je energie geeft en waar je energie op verliest. Gewapend met deze kennis gaan we aan de slag om antwoorden te vinden op jouw vragen rond ondernemerschap. Dat doen we in een of meerdere begeleidingssessies.

Wil je vervolgens aan de slag als startend ondernemer dan heeft Talentizer een maatwerk begeleidingstraject waarbij jij stap voor stap aan de slag gaat met ondernemerschap.

Jacco

Hoe ziet een traject eruit?

We starten met een telefonische kennismaking waarin jij aangeeft welke vragen rond ondernemerschap jij hebt. Op basis van dit gesprek bekijken wij met jou of wij jou kunnen helpen en hoe.

Als je verder wilt, volgt de kerntalentenanalyse. Na de kerntalentenanalyse stemmen wij met jou af of je een maatwerk begeleidingstraject wilt volgen en hoe dat eruit ziet.  

Heb je hierna behoefte aan meer begeleiding dan is het mogelijk om één of meerdere begeleidingssessies in te plannen. Ook dan stemmen we vooraf hoeveel sessies dat zullen zijn en met welke onderwerpen jij daarin aan de slag wilt gaan.

Accepteer alsjeblieft statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Wat levert het je op?

  • Een levenslang geldig en bruikbaar inzicht in jouw persoonlijke eigenschappen en karakter plus waarvoor jij van nature aanleg hebt, jouw potentieel plus wat jou intrinsiek motiveert.
  • Inzicht in wat voor ondernemer jij van nature wilt zijn en juist niet wilt zijn.
  • Concreet toepasbare antwoorden op jouw vragen rond ondernemerschap.
  • Herkennen, erkennen en benutten van jouw sterke kerntalenten.
  • Kennis van de aandachtspunten die er zijn voor jou als (toekomstig) ondernemer en hoe je hier concreet mee aan de slag kunt.

Wat kost een traject?

  • De kerntalentenanalyse, inclusief diepte-interview kost € 965,- exclusief 21% btw;
  • Verdere begeleiding kost € 95,- exclusief 21% btw per 60 minuten.

Waarom Talentizer?

Ervaring

Met een schat aan praktijkervaring in verschillende sectoren en branches ben je bij Talentizer verzekerd van professionele begeleiding die gebaseerd is op een solide basis van kennis en expertise.

Gediplomeerd & gecertificeerd

Onze kerntalentenanalisten zijn officieel gediplomeerd en gecertificeerd door Coretalents. Dit waarborgt de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in het uitvoeren van kerntalentenanalyses en begeleiding.

Persoonlijke aandacht

Bij Talentizer sta jij centraal. Wij luisteren naar jou en  denken graag met je mee. Of  de kerntalentenanalyse iets voor jou kan betekenen bijvoorbeeld en hoe dan. Al eens een kerntalentenanalyse gedaan? Ook dan kun je bij ons terecht.  

Meer weten?

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over jouw (toekomstig) ondernemerschap en wat Talentizer daarin voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op. Jacco neemt graag de tijd voor je.